De financiële voordelen van een SimOnly Internet abonnement

We leven in tijden waarin de techniek hoogtij viert. Dit zien we zich in vele vormen manifesteren, maar één van de meest prominente gebieden waar zich deze ontwikkeling voordoet is op het gebied van mobiele telefonie. De modellen aan mobiele prepaid telefoons, tablets, gadgets, applicaties en andere accessoires vliegen ons om de oren en wat de ene dag hip en nieuw was, is de week erop mogelijk alweer oud en achterhaald. Het tempo waarmee deze ontwikkelingen zich voordoen is nauwelijks meer bij te houden, maar dit heeft natuurlijk ook vele voordelen.

Zo is er voor iedereen wel wat wils en kan iedereen zijn of haar toestel(len) en de daarbij behorende abonnementen naar eigen wensen laten afstellen en aanpassen. Eén van de nieuwe mogelijkheden op het gebied van mobiele telefonie zijn de zogenaamde SimOnly (ook wel Sim Only of Sim-Only genaamd) of SimOnly Internet abonnementen. Het voordeel hiervan is dat u als klant geen nieuw mobiel toestel hoeft aan te schaffen, wat u de kosten van een duur abonnement bespaart. Normaliter zit de vaak hoge prijs van nieuwe toestellen namelijk in dit abonnement verwerkt en met een SimOnly of SimOnly Internet abonnement bespaart u zichzelf deze hoge kosten. Ook is deze abonnementsvorm ideaal voor alle gebruikers van tablets voor mobiel internetverkeer, want ook dan heeft u natuurlijk geen nieuwe mobiele telefoon nodig.

Het enige waar u als klant voor betaald zijn de aansluitkosten op het desbetreffende uitgekozen netwerk. Natuurlijk betaald u daarnaast ook voor het gebruik van het netwerk en wordt u een sim-kaart opgestuurd om u hiertoe ook in staat te stellen. Deze abonnementsvorm heeft daarmee drie hele grote voordelen en dit zijn:

  1.  Klanten die al een prima werkende gsm-toestel hebben, hoeven op deze manier geen nieuw extra toestel aan te schaffen. U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen toestel, waardoor hoge kosten voor een abonnement met nieuw toestel worden voorkomen.
  2. Klanten die zelf een gsm-toestel naar keuze willen aanschaffen, kunnen in combinatie met een SimOnly Internet abonnement zelf de voor hun ideale combinatie van abonnement en toestel uitzoeken. Op deze manier wordt voorkomen dat men eindigt met een toestel en/of abonnementsvorm die onwenselijk zijn.
  3. SimOnly Internet is met name erg handig voor alle huidige gebruikers van tablets. U heeft natuurlijk geen nieuwe telefoon nodig als u een tablet gebruikt voor mobiel internetverkeer en SimOnly Internet is hiervoor de perfecte oplossing!
  4. Tip: Combineer sim-only met je vaste operator. Op die manier krijg je vaak korting of gratis extra’s. Meer info vind je op Internet Providers België vergelijken voor de goedkoopste operator

Kortom, SimOnly Internet heeft een aantal zeer grote voordelen voor u als consument. Wederom een prachtig voorbeeld van hoe het gemak de mens dient en een prachtig stukje topklasse klantenservice van de mobiele telecomindustrie!